Lovastúra időpontok 2020-ra már elérhetőek

Készülünk 2020-ra!

Az idei lovastúra szezonnak épp, hogy vége, máris frissítettük ajánlatainkat és meghírdettük újabb túraajánlatainkat 2020-ra. Négyféle túraajánlattal készülünk a következő évre is, mindegyiket úgy alakítottuk, hogy a legjobb lovasélmény mellett, vendégeink kényelmét és kikapcsolódását szolgálják. Képzett lovak, gyönyörű erdélyi tájak, ízletesebbnél ízletesebb ételek és italok fogadják az EquiTransylvania lovasait 2020-ban is.

Íme tehát ajánlataink, röviden, és óriási árkedvezmények a februárig foglaló vendégek számára.

5 csillagos túra (egyhetes, csillagtúra)

Az 5 csillagos erdélyi lovastúra egy öt lovaglási napból álló lovas vakáció, hét éjszaka szállással és teljes ellátással. Kiskedéből indulva, lovastúráink minden nap másik irányba indulnak, majd estére visszatérünk az eredeti szálláshelyre. A hét végére túraútvonalaink egy csillag formát képeznek.

Az 5 csillagos túránk az erdélyi világ felfedezésének egyik legkedveltebb formája, hiszen lóháton, úttalan utakon barangolva vendégeink helyi emberekkel, a hagyományos táncokkal és az erdélyi kultúra egy szeletével is megismerkedhetnek.

Az ajánlat tartalma: 7 éjszka szállás, 5 lovaglással töltött nap (napi 4-5 óra nyeregben), 1 pihenőnap, napi háromszori étkezés, teljes ellátással

Nagyszerű helyeken lovagolva, hosszú ügető- és vágta szakaszokkal.

Bővebben a túráról itt olvashat…

 

Legendás Erdély (egy hetes vonaltúra)

Egyhetes lovas vándortúra, az igazi szabadság érzetével, a lovas utazók életét imitálva. A lovas bázisunkat elhagyva az első reggelen, minden nap egy következő állomásra érkezünk.

Általában napi 4-6 órát töltünk nyeregben, déli pihenővel, kb. 30 kilométert lovagolva minden nap. Szállás minden esetben előre lefoglalt vendégházakban, a lovasok csomagjait pedig a kísérő autó szállítja.

Az ajánlat tartalma: 7 éjszka szállás, 5 lovaglással töltött nap (napi 4-5 óra nyeregben, ebédszünettel), 1 pihenőnap, napi háromszori étkezés, teljes ellátással

A lovaglás, a terepviszonyokhoz igazodva lépés, ügetés és vágta szakaszokból áll, helyenként gyors vágtával.

Bővebben a túráról itt olvashat…

 

Háromnapos erdélyi túra

Három napos erdélyi lovastúránk egy szépséges tündér kisasszony, Firtos legendáját eleveníti fel, “aki megszeretett egy szegény dali legényt, de a tündértörvény olyan volt, hogy nem találkozhattak egymással szívük szerint, mindig éjnek idején kerültek össze a tündérkert filagóriájában.”

A Firtos lova – túra sokak kedvence, főként rövid időtartama miatt. Ugyanakkor a három lovaglással eltöltött nap során, vendégeink egy kis ízelítőt kapnak az erdélyi táj szépségeiből, a szaladgáló vadállatok látványából, és egy kitűnő lehetőség aktívan pihenni képzett lovak hátán.

Az ajánlat tartalma: 4 éjszka szállás, 3 lovaglással töltött nap (napi 4-5 óra nyeregben, ebédszünettel), napi háromszori étkezés, teljes ellátással

A lovaglás, a terepviszonyokhoz igazodva lépés, ügetés és vágta szakaszokból áll, helyenként gyors vágtával.

Bővebben a túráról itt olvashat…

 

Egynapos erdélyi lovastúra

Erdélyben kiránduló, vagy üzleti céllal ide utazó vendégeket várjuk egynapos erdélyi lovastúránkra. Ha lóháton, aktívan eltöltött pihenésre, kikapcsolódásra vágyik Erdély dombjain barangolva, kis falukat érintve, az egynapos lovastúra a legjobb választás.

Kiskedében találkozunk a reggeli órákban, és a nap során 3-5 órát töltünk nyeregben.

Csoportok jelentkezését várjuk, de ugyanakkor 1-2 személlyel is útnak indulunk, így akár barátokkal, akár egyedül is élvezheti az egyedi tájat, a helyi vadvilágot és a tiszta levegőt. Hagyományos erdélyi falvakon is gyakran átlovagolunk.

Bővebben a túráról itt olvashat…