Mongol Derby 2019: A magunk módján GRATULÁLUNK Homor Zsófinak

Zsófi megcsinálta! Első magyarként teljesítette a Mongol Derbyt. Aki esetleg lemaradt volna: a 12 országból érkezett 44 induló arra vállalkozott, hogy kevesebb, mint 10 nap alatt 1.000 km-t lovagoljon Mongólia sztyeppéin, félvad lovakon. A versenyzők mindössze 61%-a ért célba idén, Zsófi az előkelő hetedik helyen!

Homor Zsófi a Mongol Derbyn 2019

Zsófi teljesítményét – lovasként és emberként is – nagyra értékeljük! Elismerésünk kifejezésére meghívtuk, legyen a vendégünk egy lovastúrára, hogy Erdélyben pihenhesse ki a Derby „fáradalmait, izgalmait”. A meghívás egy hétre szól, lovaglással (nem félvad, hanem kisbéri félvér és shagya arab lovakon), vendégházas szállásokkal, teljes ellátással.

Örömünkre szolgál, hogy Zsófi elfogadta meghívásunkat, és – eredetileg – októberre terveztük a közös túrát, amelyhez más túrázni vágyó lovasok is csatlakozhatnak. A túrát viszont kénytelenek voltunk elnapolni, mivel Zsófi ismét készül valamire…és nem a kanapén fogja a sorozatokat nézni…de erről majd ő beszámol.

Szóval, lovastúra Erdélyben, Homor Zsófival…valamikor. Lehet készülni lelkileg, fizikailag és ha eljön az idő, akkor csatlakozni hozzánk.

Zsófi megígérte, hogy majd élménybeszámolót is tart a nagy derbyről. 🙂

A pontos időpontot és a részleteket időben közöljük.

Addig is, gratulálunk, Zsófi és hajrá a következő projekthez! És ajánljuk Zsófi írásait, olvasgassák a Nem elég a vágta blogot.

Az EquiTransylvania csapata

képek: Nem elég a vágta Facebook oldal